Приветствуем, Посетитель !

Міжнародна агропромислова виставка з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції: "ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ"

Другие объявления этой компании Пожаловаться
##f_price## ##f_currency##
Страна: Украина
Город: Киев

Если у Вас возникли вопросы по Міжнародна агропромислова виставка з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції: "ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ", отправьте сообщение!

note_add 03/09/2018
update 14/09/2020
remove_red_eye 1298
assignmentКонтакты
Необходимо залогиниться либо зарегистрироваться , чтобы отправить запрос
или сообщение!

Описание предложения - Міжнародна агропромислова виставка з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції: "ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ"

З 22 по 24 вересня 2020 року на території Національного  Комплексу "Експоцентр України" відбудеться Міжнародна спеціалізована виставка "ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ".

Цей захід є єдиним в Україні майданчиком для ефективної взаємодії професіоналів науки, виробництва і бізнесу олійно жирового ринку.
В рамках виставки:

  • Бізнес-Форум
  • Ділова програма та дискусійні панелі
  • Нагородження найкращих компаній

Представники бізнесу зі всієї України зустрічаються, щоб обговорити свої проблеми і досягнення, нові проекти та шляхи розвитку галузі. У Бізнес-Форумі є можливість кожному учаснику виставки виступити з презентацією, доповіддю, семінаром.

 

Цільова аудиторія: фахівці підприємств олійно-жирової галузі та суміжних галузей харчової промисловості, торгові компанії, співробітники навчальних інститутів харчових напрямків, постачальники харчових інгредієнтів, барвників і добавок, виробники обладнання та упаковки для масложирової галузі, органи стандартизації та метрології. Традиційно цільова аудиторія виставки це фахівцями переробного сектора, постачальники технологічного обладнання і ресурсів, постачальники обладнання для виробничих лабораторій.

Бізнес-Форум "Олійно жировий комплекс України", "Сучасні технології та перспективи розвитку олійно жирової промисловості в Україні та в світі".

Практична конференція "Екологічна безпека та  природокористування в агропромисловому комплексі" за участю іноземних компаній".

Пріоритетність виступу з доповіддю надається учаснику виставкового заходу.

ДЕГУСТАЦІЯ РОСЛИННИХ ОЛІЙ: "Рослинні олії – надійний шлях до здорового життя" (соняшникова, ріпакова, гірчична, лляна, кунжутна, сафлорова).  Організатор Інститут олійних культур НААН (співорганізатор виставки).

Отзывы пользователей (0)
(Отзывы отсутстуют. Будьте первым кто оставит отзыв!)

Похожие объявления - Міжнародна агропромислова виставка з переробки та зберігання сільськогосподарської продукції: "ОЛІЙНО ЖИРОВА ІНДУСТРІЯ"

Поисковые теги