Приветствуем, Посетитель !

Продам паливні гранули

Другие объявления этой компании Пожаловаться
3200  грн.
Страна: Украина
Город: Яринівка

Если у Вас возникли вопросы по Продам паливні гранули, отправьте сообщение!

note_add 09/05/2018
update 12/03/2019
remove_red_eye 726
assignmentКонтакты
Необходимо залогиниться либо зарегистрироваться , чтобы отправить запрос
или сообщение!
Замовити

Характеристики: Продам паливні гранули

Диаметр: 8 мм.
Зольность: 0.5 %
Калорийность (макс.): 0 ккал/кг
Калорийность (мин.): ккал/кг
Плотность: г./см.3
Влажность: 9 %
Cырье: тирса сосни
Упаковка: биг-баг 1000 кг
Сертификат качества: отсутствует

Описание - Продам паливні гранули

Підприємство реалізує паливну гранулу соснову 8 мм в біг-бегах. Завод із виробництва деревинної паливної гранули – пелети – розміщений за адресою: Рівненська область, Березнівський район, с. Яринівка та забезпечує потреби вітчизняних та іноземних компаній в якісному альтернативному паливіВиробнича потужність нашого виробництва – 1 тонн пелети на годину або 250 тонн в місяць. Виробництво пелети високої  якості здійснюється за рахунок використання на заводі вихрової сушильної установки конвекторного типу та лінії грануляції ОПГ 1.5. Пелета виробляється цілий рік із сировини хвойних порід (сосна) та є екологічно чистою продукцією без додавання зв’язуючих хімічних домішок.
Ми виробляємо пелету діаметром 8 мм, із зольністю Ash до 0,51% та  вологістю до 9.6 %. Якість пелети відповідає технічним умовам та  міжнародним стандартам. Продукція фасується у біг- беги місткістю 1 тонна. На території заводу знаходяться великі складські приміщення із можливістю розміщення до 500 тонн продукції. Купити пелети зі складу можна протягом цілого року.

Завод розміщений за 100 м. від автомобільної дороги міжнародного значення (Староконстантинів-Рівне-Городище), за 100 км від білоруського кордону та 230 км. від польського кордону, що дозволяє мінімізувати витрати на доставку пелети у країни Європи. Продаємо пелету оптом - мінімальна партія – 22 тонни, та в роздріб. Доставка деревинної гранули здійснюється автомобільним транспортом. Ціна паливної гранули -3200 грн (в тому числі ПДВ) за тонну. Запрошуємо до співпраці.

Отзывы пользователей (0)
(Отзывы отсутстуют. Будьте первым кто оставит отзыв!)

Похожие объявления - Продам паливні гранули

Поисковые теги