Приветствуем, Посетитель !

Продається пелетне виробництво

Другие объявления этой компании Пожаловаться
160000 USD
Страна: Украина
Город: Сарни

Если у Вас возникли вопросы по Продається пелетне виробництво, отправьте сообщение!

note_add 28/03/2016
update 27/02/2017
remove_red_eye 2287
assignmentКонтакты
Необходимо залогиниться либо зарегистрироваться , чтобы отправить запрос
или сообщение!

Объявление - Продається пелетне виробництво

Продається цілісний майновий комплекс завод по виробництву деревних пелет. Виробництво розташоване за адресою: Рівненська область. Підприємство в хорошій сировинній зоні України в радіусі 70 кілометрів.  Шість держлісгоспів. Завод має повністю обладнану зони для приймання і зберігання сировини асфальтовану площадку та криті навіси, власні складські потужності зберігання готової продукції .

 Продуктивність заводу 0,8-1 т/год на базі АВМ 0.65 та пресс-гранулятора ОГМ-1,5. На території заводу є власна підстанція потужністю 400 кВт.  Підприємство розташоване в промисловій зоні з відповідними санітарними зонами площа ділянки 0,7189 га огороджена по периметру з можливістю розширення. Виробництво розташоване в металевому ангарі, а готова продукція зберігається  в складі з блоків. Загальна площа капітальних приміщень 1137,6 м².

Для обслуговування  є власна мехмайстерня  з   токарним, свердлильним, наждачним та відрізними станками. Частина території здана в оренду під пилорами. Зручний під'їзд автотранспорту при будь-яких погодних умовах асфальтована дорога до  траси  Варшава-Київ 28 км.

Можливий продаж окремо лінії та приміщень.

Цілісний комплекс в приватній власності.

Отзывы пользователей (0)
(Отзывы отсутстуют. Будьте первым кто оставит отзыв!)

Похожие объявления - Продається пелетне виробництво

Поисковые теги