Приветствуем, Посетитель !

Фрукти. Овочі. Логістика 2020

Другие объявления этой компании Пожаловаться
##f_price## ##f_currency##
Страна: Україна
Город: Київ

Если у Вас возникли вопросы по Фрукти. Овочі. Логістика 2020, отправьте сообщение!

note_add 15/04/2013
update 07/09/2019
remove_red_eye 1822
assignmentКонтакты
Необходимо залогиниться либо зарегистрироваться , чтобы отправить запрос
или сообщение!

Описание предложения - Фрукти. Овочі. Логістика 2020

10 міжнародна виставка промислового овочівництва, садівництва та
виноградарства.

"Фрукти. Овочі. Логістика" – це найбільший в Україні виставковий проект сучасних аграрних технологій в овочівництві, промисловому садівництві та виноградарстві, презентація технологічного та інвестиційного потенціалу плодоовочевої галузі.

"Фрукти. Овочі. Логістика" – виставка професійного ділового спілкування, яка поєднує всіх учасників українського плодоовочевого бізнесу для вирішення проблем, які виникають на всіх ланках плодоовочевого бізнесу «від поля і саду до споживача».

"Фрукти. Овочі. Логістика" – один з найбільш ефективних інструментів розвитку галузі та популяризації плодоовочевого бізнесу, що має практичну спрямованість на підтримку вітчизняного виробника овочевої та плодоягідної продукції, впровадження у виробництво передового досвіду організації промислового плодоовочівництва та садівництва.
Учасники виставки – провідні українські та закордонні компанії, що є виробниками та дистриб’юторами насіння овочевих культур, садивного матеріалу, техніки для обробітку грунту, посіву та посадки, обладнання для підживлення та захисту рослин, будівництва овочесховищ та їх обладнання, техніка для організації поливу, зрошення та мікрозрошення, техніка та обладнання для транспортування, зберігання та переробки продукції.
На виставці представлені найкращі світові бренди техніки, обладнання та сільськогосподарської хімії.
В проекті беруть участь ряд іноземних компаній, що планують створити в Україні дилерські мережі для просування своїх технологій та продуктів, впровадження в плодоовочевий сектор передових методів управління виробництвом та менеджменту, а тому виставка буде цікава і для потенційних інвесторів.

Отзывы пользователей (0)
(Отзывы отсутстуют. Будьте первым кто оставит отзыв!)

Похожие объявления - Фрукти. Овочі. Логістика 2020

Поисковые теги