Приветствуем, Посетитель !

Пелетний пальник KIPI, 20 Квт

Другие объявления этой компании Пожаловаться
39000 грн.
Страна: Украина
Город: Львів

Если у Вас возникли вопросы по Пелетний пальник KIPI, 20 Квт, отправьте сообщение!

note_add 04/02/2019
update 04/02/2019
remove_red_eye 895
assignmentКонтакты
Необходимо залогиниться либо зарегистрироваться , чтобы отправить запрос
или сообщение!

Объявление - Пелетний пальник KIPI, 20 Квт

Пелетний пальник KIPI використовується для спалювання гранули дерев'яної та соняшникової діаметром 6 мм або 8 мм. Пальник не потребує нагляду оскільки повністю автоматизований. Обертова камера спалювання не дає можливості залипанню шлаків які утворюються в результаті горіння,що в свою чергу сприяє процесу чищення пальника і продовжує термін його експлуатації. Використання новітніх технологій в конструкції пальника дає змогу забезпечувати подачу повітря по всій довжині камери спалювання.Циклічність обертання додатково перемішує паливо,що покращує процес горіння.Використання даного пальника є екологічно безпечною та економічно вигідною інвестицією.
Пальник виготовлений з металевих модулів. Його частини що попадають під дію високої температури виготовлені з нержавіючої-жаротривкої сталі.
Робота пальника починається з завантаження палива з зовнішнього контейнера шнековим подавачем, з’єднаним еластично з пальником. Паливо подається шнеком  в камеру спалювання. Після подачі достатньої к-сті палива відбувається запалювання розпалювачем. Після запалення пальник переходить в режим роботи, згідно заданих параметрів в регуляторі. Повітря подається вентилятором через повітряну камеру до камери спалювання. Повітря входить до пальника в нижній його частині. Під час роботи відбувається циклічне обертання камери спалювання та камери подачі повітря за допомогою механізму повороту. Частота обертання програмується регулятором. Продукти горіння рухаються до краю пальника і випадають в зольник котла.
Робота пальника є регульована та автоматична. При досягненні заданих параметрів пальник переходить в режим очікування. Перехід з режиму очікування в робочий режим відбувається автоматично - пальник переходить в режим запалювання і наступний режим постійної роботи. К-сть повітря пов’язана з к-стю палива, що  дозволяє отримати оптимальні параметри.
Пальник обладнано в безпекові елементи, які бережуть його і котел від перегрівання та інших загроз під час експлуатації. Першим з них є фотоелемент, який відповідає за наявність полум’я. У випадку його відсутності пальник переходить в режим розпалювання-подається невелика к-сть палива і вмикається розпалювач. Режим розпалювання проходить 2 хвилини. Якщо не відбувається запалювання то повторюється до 3-х спроб. Після невдалого розпалювання на регуляторі з’явиться відповідне аварійне повідомлення-подальша праця пальника без вияснення причини не можлива. Другим елементом є датчик температури, який знаходиться в повітряній камері  який в разі займання дози палива всередині шнекового подавача для подачі палива в камеру згоряння, перериває подачу палива з основного контейнера. Температура його ввімкнення 90 OC. Це постійна аварія, яка може бути усунута виключно користувачем. Наступним елементом безпеки є сама конструкція системи подавання палива, яка застосовує два шнекових подавача (перший з зовнішнього контейнера а другий подає паливо в камеру спалювання) поєднаних між собою еластичною плавкою трубою. У випадку загоряння всередині пальника ця труба плавиться і не дає загорітися паливу в зовнішньому контейнері. Останнім безпековим елементом є датчики температури котла. Перший служить для постійного моніторингу температури котла і при перевищенні заданого параметру регулятор буде старатись понизити температуру скидаючи гарячу воду до бака ГВП або відкриваючи приводи змішувача. Якщо температура впаде на 10OC, регулятор повернеться до нормальної роботи. Якщо температура не впаде, то після досягнення критичної температури 95 OC, спрацює датчик температури типу STB – його будова дозволяє застосовувати навіть при відсутності напруги в мережі, або у випадку пошкодження регулятора. Подальше використання регулятора можливе при обнуленню датчика кнопкою в корпусі регулятора. Обов’язково потрібно вияснити причину аварії.

Отзывы пользователей (0)
(Отзывы отсутстуют. Будьте первым кто оставит отзыв!)

Похожие объявления - Пелетний пальник KIPI, 20 Квт

Поисковые теги