Приветствуем, Посетитель !

Продам паливну пелету із відходів кукурудзи, 10 - 13 мм, власне виробництво

Другие объявления этой компании Пожаловаться
130 EUR
Страна: Украина
Город: Киев

Если у Вас возникли вопросы по Продам паливну пелету із відходів кукурудзи, 10 - 13 мм, власне виробництво, отправьте сообщение!

note_add 07/12/2022
update 07/12/2022
remove_red_eye 536
assignmentКонтакты
Необходимо залогиниться либо зарегистрироваться , чтобы отправить запрос
или сообщение!

Объявление - Продам паливну пелету із відходів кукурудзи, 10 - 13 мм, власне виробництво

Ми продаємо паливні пелети із відходів кукурудзи. Наша компанія - один з найбільших виробників біопалива в Україні. Сумарний випуск кукурудзяної паливної пелети (паливних гранул) перевищує 80 000 т на рік. Виробництво розташоване у Дніпропетровській обл., смт. Дніпровське та м. Дніпро. В процесі виробництва використовується виключно поновлювана натуральна сировина (продукт рослинництва) без додавання хімічних домішок. Завод має власну акредитовану лабораторію якості продукції, також обидва виробництва сертифіковані за стандартами ISO, HACCP, FSSC 22000. Організація виробничого процесу дозволяє контролювати і управляти якістю продукції на всіх стадіях виробництва. Вихідною сировиною є кукурудза без ГМО, що застосовується для харчових цілей.
Паливні пелети безпосередньо виробляються шляхом гранулювання кукурудзяної мезги та відходів сепарування зерна кукурудзи із додаванням (або ні) кукурудзяного екстракту. Отримане біопаливо має високу теплотворність та низький зольний залишок. Діаметр пелет коливається в межах 10-13 мм.

Отзывы пользователей (0)
(Отзывы отсутстуют. Будьте первым кто оставит отзыв!)

Похожие объявления - Продам паливну пелету із відходів кукурудзи, 10 - 13 мм, власне виробництво

Поисковые теги