Приветствуем, Посетитель !

Продам Теплогенератори та Котли

Другие объявления этой компании Пожаловаться
Страна: Украина
Город: Тернопіль

Если у Вас возникли вопросы по Продам Теплогенератори та Котли, отправьте сообщение!

note_add 05/05/2017
update 05/05/2017
remove_red_eye 850
assignmentКонтакты
Необходимо залогиниться либо зарегистрироваться , чтобы отправить запрос
или сообщение!

Объявление - Продам Теплогенератори та Котли

Компанія - вітчизняний виробник і постачальник котлів та теплогенераторів різних потужностей

Завдяки оригінальній запатентованій конструкції, коефіцієнт згоряння палива складає 92%. Паливо в теплогенераторі згорає в два етапи. У першій камері відбувається його газифікація при температурі 700-800оС, а в другій - повне згорання завдяки додатковій подачі повітря. Воно настільки добре згоряє, що теплогенератор взагалі не димить. ККД (коефіцієнт корисної дії) досягає 85%. Отримане тепло відбирається у теплообміннику за допомогою вентилятора і подається в приміщення. Теплоносієм при цьому є повітря, що дає значні переваги. Приміщення нагрівається швидше, при цьому провітрюється. Споживач не несе витрати на радіатори і труби. А головне - на вихідні дні і на ніч не потрібно топити. Одна закладка палива горить від 4 до 8 годин. Інтенсивність горіння регулюється.

Надійність.

Теплогенератори виконані з використанням новітніх технологій і якісних матеріалів, що робить їх значно надійнішими порівняно з аналогами. Це підтвердужееться державними сертифікатами якості.

Гарантія 2 роки.

На всі теплогенератори ми надаємо 2 роки гарантії в яку входять консультації по сервісному обслуговуванню теплогенератора, пристрій системи циркуляції гарячого повітря, а також сервісний ремонт, установка і заміна запчастин.

Економічність.

І найголовніше, вартість 1 кВт тепла, отриманого від теплогенераторів серії, складає 3-5 коп. за 1 кВт. Для порівняння: 1 кВт електроенергії - 120 коп., 1 кВт тепла, отриманого від газу - 46 коп. При цьому ціна наших теплогенераторів на 30% нижче аналогічних по потужності.

Застосовувати теплогенератори можна в промислових приміщеннях, цехах, майстернях, гаражах, СТО, теплицях, тваринницьких фермах, птахофабриках, сушильних камерах для сушіння дров, зерна, пиломатеріалів, лікарських трав і т.д.

Отзывы пользователей (0)
(Отзывы отсутстуют. Будьте первым кто оставит отзыв!)

Похожие объявления - Продам Теплогенератори та Котли

Поисковые теги