Приветствуем, Посетитель !

V Спеціалізований міжнародний Запорізький екологічний форум "Еко Форум 2021"

Другие объявления этой компании Пожаловаться
##f_price## ##f_currency##
Страна: Украина
Город: Запоріжжя

Если у Вас возникли вопросы по V Спеціалізований міжнародний Запорізький екологічний форум "Еко Форум 2021", отправьте сообщение!

note_add 03/08/2021
update 03/08/2021
remove_red_eye 638
assignmentКонтакты
Необходимо залогиниться либо зарегистрироваться , чтобы отправить запрос
или сообщение!

Описание предложения - V Спеціалізований міжнародний Запорізький екологічний форум "Еко Форум 2021"

V міжнародний Запорізький екологічний форум "Еко Форум – 2021" відбудеться у ВЦ "Козак-Палац" (м. Запоріжжя) з 19 по 21 вересня 2021 року.

Захід вже п’ятий рік поспіль стане найбільшим на південному сході України міжнародним майданчиком для обміну досвідом експертів найвищого рівня щодо покращення екологічної ситуації на державному та регіональному рівні, охорони навколишнього середовища у діяльності підприємств, організацій та повсякденному житті громадян. Наскрізним питанням цьогорічного форуму обрано Європейський зелений курс (Green Deal), який передбачає декарбонізацію економіки ЄС до 2050 року. Так, в рамках заходу відбудеться пленарна частина "Європейський зелений курс: можливості та наслідки для України", а також спеціалізовані секції присвячені питанням "зеленого бізнесу", енергоефективності, управлінню водними ресурсами, захисту атмосферного повітря та поводженню з відходами. В рамках події вже традиційно відбудеться комплекс заходів: виставка, конференції, презентації, семінари, майстер-класи.

Отзывы пользователей (0)
(Отзывы отсутстуют. Будьте первым кто оставит отзыв!)

Похожие объявления - V Спеціалізований міжнародний Запорізький екологічний форум "Еко Форум 2021"

Поисковые теги