Приветствуем, Посетитель !

Утилизация и переработка компьютерной и офисной техники

Другие объявления этой компании Пожаловаться
Страна: Украина
Город: смела

Если у Вас возникли вопросы по Утилизация и переработка компьютерной и офисной техники, отправьте сообщение!

note_add 06/07/2011
update 28/07/2011
remove_red_eye 1190
assignmentКонтакты
Необходимо залогиниться либо зарегистрироваться , чтобы отправить запрос
или сообщение!

Объявление - Утилизация и переработка компьютерной и офисной техники

  1. З обстеження технічного стану (діагностики) засобів електрообчислювальної техніки, комп’ютерної техніки та оргтехніки, побутових приборів, радіотелевізійної апаратури, з наданням відповідного Акту обстеження та  Рекомендаціями доцільності подальшого використання обладнання. 

 

  1. Утилізація комп’ютерної та офісної оргтехніки. Дане обладнання приймається від державних установ та підприємств усіх форм власності з оплатою послуг по утилізації (за цінами, згідно Додатку до Договору).  

         Переробник сплачує (за цінами, згідно Додатку до Договору) вміст дорогоцінних, чорних, кольорових металів та полімерів Замовнику після повної переробки сировини, про що видається Паспорт із  зазначенням вмісту та кількості всіх металів та полімерів.

 

  1. Збирання та первинна обробка відходів і брухту дорогоцінних  металів.

         Підприємство приймає без оплати за утилізацію: виведені з експлуатації внутрішні АТС - станції, термопари, платиновий посуд, титановий посуд марки КТ, лабораторний керамічний посуд, обладнання, генераторні лампи, прилади, комплектувальні вироби, деталі, які містять дорогоцінні метали, платино-хлористоводневу кислоту, кислоти, які містять дорогоцінні метали; технічне срібло, шлам срібловмісний, промивні води, чернь платиновмісну, а також ч/б кіно- та рентген плівку, фототехнічну експоновану та неекспоновану ч\б плівку для видавництва, ч/б фотопапір експонований та неекспонований  і сплачує вміст у ньому дорогоцінних, кольорових і чорних металів.

 Автотранспорт наше підприємство надає за власний рахунок.

Впровадження у виробництво найновіших технологій вилучення дорогоцінних, чорних та кольорових металів з сировини, що надається на переробку, гнучка цінова політика, зорієнтована на індивідуальну пропозицію до кожного клієнта, дозволяє нашому підприємству успішно просуватися на ринку України в даній сфері послуг.

          Запрошуємо Вас до співробітництва!

Отзывы пользователей (0)
(Отзывы отсутстуют. Будьте первым кто оставит отзыв!)

Похожие объявления - Утилизация и переработка компьютерной и офисной техники

Поисковые теги